Dansk, abstrakt kunst – i den nordiske tone

WORKSHOPS - POURING

Jeg afholder WORKSHOPS/KURSER i den specielle maleteknik, der hedder Flydende Akryl eller Liquid Acrylic/Pouring Acrylic

Denne teknik baserer sig på at gøre malingen helt flydende for at få farverne til løbe frit og danne cellestrukturer og flow, men uden at malingens struktur og pigment ødelægges. Der undervises både i teori og praksis. Teknikken kan bruges til mange udtryk både alene og sammen med konventionel penselmaling.

Ofte har denne maleform en næsten terapeutisk dimension, da det meget handler om at kunne give slip på kontrollen i maleprocessen, og fordi der altid opstår mange gode samtaler undervejs.

Der kræves ingen forudsætninger for disse kurser andet end lysten til at skabe. Både nybegyndere og erfarne kunstnere kan bruge disse redskaber, man lærer her.

Workshops retter sig mod både

•  Kunstforretninger og deres kunder
•  Lokale grupper
•  Lærere i billedkunst
•  Enkeltpersoner
•  Online-vejledning

Jeg kommer gerne ud lokalt, men kan også afholde solo-workshops i Odense. Typiske varer en workshop 4-6 timer eller over en hel weekend.
Kontakt mig gerne for nærmere information.

FOREDRAG OG EVENTS
I kombination med udstillinger afholder jeg foredrag omkring kunstproces, lyrik, liv/død, væren, nuet og andre temaer, der kredser omkring kunst, musik, lyrik og bevidsthed. Disse kan kombineres med musikalske indslag og koncerter. Foredrag indeholder altid oplæsning af egen lyrik også.
Som en happening ved for eksempel ferniseringer, små koncerter eller andre arrangementer laver jeg gerne LIVE-ART, hvor værker tilbliver live.